Team Lead Backoffice- Archipel Academy

Archipel Academy is met nominaties zoals de FD Gazelle en Blue Tulip een van snelst groeiende én innovatieve bedrijven van Nederland. Enkele jaren geleden stelden we onszelf de vraag: kan leren binnen organisaties niet overzichtelijker, goedkoper en impactvoller? We hebben inmiddels bewezen van wel. Organisaties zoals Heineken, Philips, VodafoneZiggo en Enexis leren via één centraal Learning Experience Platform (LXP) dat medewerkers middels hoogwaardige scans, slimme algoritmes en persoonlijk leeradvies helpt bij het zetten van de volgende stap.

Altijd op de manier die past bij het leerdoel én de individuele leerstijl. Kwaliteit gegarandeerd, want Archipel Academy werkt met de beste opleiders van Nederland. Het proces van organiseren tot factureren nemen we volledig uit handen. Zo kan de organisatie zich richten op zijn core business.

Eén ding is zeker. Archipel Academy doet meer met minder. Waar medewerkers van een gemiddelde organisatie van hun opleidingsbudget slechts twee workshops kunnen volgen, leren klanten van Archipel Academy voor dit bedrag onbeperkt. Dat is hoe we organisaties laten groeien zonder grenzen.

Zaltbommel, Nederland 40 uur HBO

Voor Archipel Academy zijn wij op zoek naar een Team Lead Backoffice!

 

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan een team van ongeveer 15 tot 20 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal laten presteren van je team en het correct en soepel laten verlopen van alle processen. 

 

Taken:

 • Je geeft leiding aan het backoffice team;
 • Je stuurt aan op kwalitatieve en kwantitatieve KPI’s;
 • Je draagt bij aan het opbouwen, in stand houden en uitbouwen van de goodwill bij klanten en binnen de organisatie;
 • Je denkt mee aan proces- en kwaliteitsverbetering voor de gehele afdeling;
 • Je verbetert  proactief de datakwaliteit en processen. Je zorgt dat de data voor de business altijd correct is en dat de processen verder geoptimaliseerd worden;
 • Het voeren van RGM gesprekscycli met je medewerkers (jaarplan-, voortgangs-, beoordelings,- en salarisgesprekken);
 • Meewerken met het team, wanneer noodzakelijk.

 

Functievereisten

Wat moet je kunnen?

 • Je bent HBO opgeleid;
 • Je kent de opleidingsmarkt en hebt een netwerk opgebouwd bij leveranciers;
 • Je hebt 3- 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je denkt in kansen en handelt hiernaar;
 • Je hebt goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent besluitvaardigheid, tactvol, gezond nieuwsgierig én je hebt een can-do mentaliteit.

 

Wat bieden wij ?

Je komt te werken bij de grootste opleidingsintermediair van Nederland. Met je persoonlijke ontwikkeling komt het dus wel goed! Ook vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en vitaal blijven. Je kunt – als de situatie het weer toelaat – daarom gratis gebruik maken van onze fitnessruimte en wekelijks meedoen met de bootcamp.

Daarnaast bieden wij een passend salaris en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een laptop, smartphone, genoeg dagen om lekker op vakantie te gaan en een prima pensioenregeling). Last but not least: een superleuke werkomgeving met prachtige tuin én een lekkere lunch in ons eigen Grand Café. De omvang van het dienstverband is 32-40 uur per week.

 

Enthousiast?

Krijg jij energie van deze vacature en kun jij je helemaal vinden in de functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer door jou C.V. en motivatie te sturen naar recruitment@someone.nl  Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Karin van den Heuvel (recruiter) via 06-25050361. 

 

Hopelijk tot snel! 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Geinteresseerd?

Stuur ons je motivatiebrief en je CV. We kunnen ons voorstellen dat je graag de ins en outs van deze vacature zou willen weten.